Jarkko Honkanen

jarkko.jpg

Jarkko on lappilainen laulaja-lauluntekijä, joka on tuonut iloa tanssipaikoille vuodesta 2004 lähtien. Tuolloin julkaistiin hänen ensimmäinen singlensä, Rakkauden Kellot.

Pitkäsoittoja Jarkko on julkaissut kolme. Debyyttipitkäsoitto Hetken kestää onni kerrallaan julkaistiin vuonna 2009 ja Illaksi kotiin vuotta myöhemmin. Ennen kuin aamu koittaa -albumi ilmestyi 2012.

Lukuisat singlet ovat keränneet paljon listasijoituksia. Uusimpia (2014) singlejulkaisuja ovat Jäit vierellein, Kaksi kaunista ja La bella vita. Jarkko on ollut mukana myös useilla kokoelma- ja hyväntekeväisyyslevyillä.

Kokemusta laulajan ammatista Jarkko on kartuttanut useiden erilaisten kokoonpanojen kautta Suomirockista rautalankaan, päätyen lopulta tanssi-iskelmän esittämiseen. Suuri yleisö tuntee Honkasen Kemijärvelle sijoittuvasta, suositusta Taivaan tulet TV-sarjasta sekä Tangomarkkinat -2014 laulukilpailusta.

”Periksiantamattomuus, sekä sydämestä kumpuava ilo esiintymistä ja laulamista kohtaan ovat aikaa myöten tuottaneet tulosta.”, kertoo Jarkko Honkanen.

Mukaansatempaava ja läsnä oleva esiintyminen persoonallisen äänen ohella ovat keikoilla Jarkon vahvoja puolia. Hän keikkailee ympäri Suomea Taiga -orkesterinsa säestyksellä

Kotisivut  Facebook  Spotify  iTunes  Pressikuvat  Keikat