Markku Ketola

markku.jpg
Yli 20 vuotta musiikin parissa viihtynyt Markku Ketola on esiintynyt uransa aikana lukemattomissa paikkoissa, tilaisuuksissa ja tapahtumissa tansseista yritysjuhliin,  pikkujouluista, häihin... Vahvaääninen ja monipuolisen musiikillisen kokemuksen omaava iskelmäartisti / trubaduuri esittää musiikin ystäville tutut pop/rock-iskelmät.

Tanssi-iltojen ohjelmisto koostuu tutuista iskelmistä aina 50-luvulta tähän päivään sekä tietenkin omista levytyksistä.
Monipuolisena muusikkona Markulla on keikoilla instrumenttina pääsääntöisesti akustinen kitara ja tilaneen niin vaatiessa myös kosketinsoittimet käyvät isntrumentista. Esiintymisen varmuus ja kontakti yleisöön ovat kehittyneet esiintyessä TV:n musiikkiohjelmissa, konserteissa ja monilla ulkomaan keikkareissuilla sekä Lapin tuntureiden ravintoloissa. Ohjelmistosta löytyy mies ja kitara -pohjalta kotimaiset suosikit sekä ulkomaiset pop/rock-klassikot.

Trubaduurikeikoilla ohjelmisto on suomeksi ja englanniksi laulettua pop- ja rock-musiikkia 50-luvulta nykypäivään. Valikoimaan kuuluu tunnettuja ja vähän tuntemattomampia kappaleita huippuartisteilta.
Markun ohjelmisto on vuosien saatossa kasvanut niin laajaksi, että monenlaiset teema- tai yhteislauluillat ovat mahdollisia.

Kotisivut  Facebook  Youtube  Pressikuvat  Keikat