Virpi Piippo

virpi.jpg

Tunteikkaana ja vahvana kotimaisten laulujen tulkitsijana tunnettu Tavastkenkänen (Pyhäntä) laulajatar Virpi Piippo on tullut tunnetuksi esimerkiksi vuoden 2016 Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailusta.

Ensiesiintyminen oli jo viisi vuotiaana sukulaismiehen syntymäpäivillä. Maaseudun ja luonnon rauhaa rakastava Virpi on viimeiset kevättalvet työskennellyt myös Lapissa, Pub Huminassa Äkäslompolossa karaoke-vetäjänä.

Harrastuksiin kuuluvat kaikenlainen kuntoilu hiihdosta lenkkeilyyn ja näytteleminen Piippolan Nuorisoseuran näytelmäryhmän mukana.

Virpi on esiintynyt ravintola- ja tanssilavakeikoilla sekä monissa konserteissa, kuten esimerkiksi Kiuruveden Iskelmäviikolla ja useissa ystävänpäivä- ja isänpäiväkonserteissa Golden Dream -orkesterin kanssa. Näiden lisäksi Virpi on esiintynyt useana vuonna hengellisissä ja jouluisissa konsertteissa. Jouluisissa konserteissa Virpi esiintyy tänä vuonna eri kokoonpanojen kera Heinolassa, Helsingissä, Keravalla, Nurmijärvellä, Oulussa ja Pornaisissa.

Vuoden 2016 yksi kohokohdista on marraskuussa Piippolassa järjestettävä Juhlakonsertti. Konsertissa on mukana Virpiä juhlistamassa lukuisa joukko hänen laulajaystäviään vuosien varrelta. Konserttia säestää Kapellimestari Jari Puhakan orkesteri. Radio Pookin toimittaja Marja Ollakan toimiessa juontajana.

Virpi on vuosien aikana julkaissut kaksi albumia ja useita singlejä.

Kotisivut  Facebook  Youtube  Pressikuvat

Keikat