Tiina Ruuska

tiina.jpg

Tiina aloitteli opettelemaan esiintymistä ja laulamista isän tanssiorkesterissa 14 -vuotiaana. Oma kokoonpano ja nykyäänkin toimiva ammattiorkesteri Rosette perustettiin kaveriporukan ympärille vuonna 1993, jolloin keikkailu muuttui ammattimaiseksi 1993-1994. Ikaalisissa järjestetyissä iskelmälaulun SM –kisoissa hän sijoitui toiseksi. Hieman myöhemmin tie johti vuonna 1995 sen hetkiseen Suomen suurimpaan iskelmälaulukilpailuun nimeltä Lavatähti, josta voiton kautta avautui mahdollisuus kokeilla siipiä ammattilaulajana.

Musiikki ja laulu on täyttänyt elämän näihin päiviin saakka ammattimaisella asenteella. Opettavalla kiertäjän taipaleella ovat kohdalle osuneet niin mielenkiintoiset ihmiset, kuin esiintymispaikat.

Kuluva vuosi 2018 innoittaa erityisesti Tiina Ruuskaa. Muutaman rauhallisemman keikkailuvuoden jälkeen hän palaa  viihdyttämään tanssikansaa aktiivisesti keikkailen.

"Nyt on elämäntilanne sellainen, että pystyn säännöllisemmin käymään keikoilla ja tätähän kuulijat ovat jo pitkään kyselleet ja toivoneet", Tiina kertoo.

Tiinan ja Rosette-orkesterin 25-v. juhlavuoteen mahtuu monenlaista tapahtumaa ja sitä kauan kaivattua uutta äänitettäkin on tulossa...


Kotisivut  Facebook  Pressikuvat